Kita diadegake kanggo nyedhiyakake garis produksi wafer sing apik ing kualitas lan layanan sawise-sales.

Basa
Produk
Waca liyane
Minangka pimpinan lan profesional Produsèn ing wafer lan wafel produksi baris ing China, kita duwe technical banget ngembangaken pribadi, nyediakake pelanggan karo syarat desain individu lan khusus miturut tren pasar, mrodhuksi mesin foodstuff kelas siji.

Saiki, kita duwe produk utama lini produksi wafer lengkap -otomatis / energi-saving (flat / kothong), wafel lan garis produksi kerucut es krim lan liya-liyane.
Kualitas tinggi otomatis wafer baking lini produksi Kehua
Kehua High Quality Wafer baking oven Grosir - Zhaoqing Kehua Food Machinery Industry Co.Oven baking wafer, Oven baking minangka mesin sing paling penting ing kabeh lini produksi wafer. Iku nggunakake gas kanggo panas piring baking. Iki dikontrol kanthi otomatis wiwit adonan disimpen ing piring nganti lembaran wafer metu saka oven sawise dipanggang. Lembaran wafer dipanggang kanthi rata kanggo prosedur sabanjure.
Kanthi otomatis wafer wafer baking machine Kehua
Oven baking wafer datar, Oven baking minangka mesin sing paling penting ing kabeh lini produksi wafer. Iku nggunakake gas kanggo panas piring baking. Iki dikontrol kanthi otomatis wiwit adonan disimpen ing piring nganti lembaran wafer metu saka oven sawise dipanggang. Lembaran wafer dipanggang kanthi rata kanggo prosedur sabanjure.
Produsen cooler wafer otomatis Kehua profesional
Produsen cooler wafer otomatis Kehua Profesional, Kapabilitas inovasi teknis lan R&D kekuatan sing anjog ing industri foodstuff China.Wafer  sheet cooler, Mesin iki ngunggahake lembaran wafer kanggo nduwe efek pendinginan alami. Mesin iki nyuda stres panas sing ditrapake ing lembaran wafer sajrone proses manggang. Kajaba manawa lembaran kasebut digawe adhem kanthi lancar, cenderung rusak amarga ana pengaruh cilik sajrone proses wafer amarga stres panas. Mesin iki uga disebut mesin stress-reliving, lan buruh bisa liwat ing mesin iki. Dawane adhem bisa ditingkatake miturut kabutuhan pelanggan.
Mesin pengumpul lembaran wafer line kehua
Mesin ngempalaken lembar, Yen ana alangan ing mesin panyebaran krim utawa menara pendingin, mesin iki bakal ngumpulake wafer sing layak kanthi otomatis sawise nampa pesenan saka PLC, lan wafer sing diklumpukake bisa digunakake maneh sawise masalah dirampungake.
Layanan Kita
"Nyedhiyakake produk mesin panganan otomatis sing berkualitas tinggi lan layanan sawise dodolan sing apik kanggo para pelanggan kanthi tulus" minangka prinsip bisnis kita. Kita bakal spesialis ing manufaktur mesin panganan sing paling kompetitif kanggo pelanggan.
Kasus
Waca liyane
Kanthi riset lan pangembangan independen, ngenalake teknologi, lan pangembangan koperasi, Kita wis entuk pangsa pasar gedhe ing jalur produksi wafer China lan jalur produksi wafel lan dadi conto sing apik ing industri panganan. perusahaan kaya Nestle lan Karft -Nabissco. Saliyane pasar domestik, jalur produksi wafer kita uga diekspor menyang pasar jaban rangkah kayata Asia, Timur Tengah, Afrika, Eropa, Amerika Tengah lan wilayah liyane.

Saiki, kita duwe produk utama lini produksi wafer lengkap -otomatis / energi-saving (flat / kothong), wafel lan garis produksi kerucut es krim lan liya-liyane.
Lini produksi wafer, oven wafel lan jalur produksi wafer permen coklat ditampilake ing Moskow, Rusia
Lini produksi wafer, oven wafel lan jalur produksi wafer permen coklat ditampilake ing pameran ing Moskow, Rusia.Produk kasebut wis dadi bahan penting kanggo njaga lan ningkatake kualitas urip lan ngoptimalake panggunaan produk panganan.
Lini produksi wafer permen coklat Rusia
Lini produksi wafer permen coklat Rusia.Produk iki kasedhiya ing padhange 100% meh langsung tanpa wektu tundha serangan maneh, sing bisa mupangati ing pepeteng lengkap.
Es krim, cangkang kue, oven cangkang wafer
Es krim, cangkang kue, oven cangkang wafer.Ana papat bagean saka   proses kontrol kualitas. Papat bagean yaiku nglereni, njahit, ngumbah, lan ngrampungake, sing kudu dipriksa adhedhasar sawetara kritéria.
Jalur produksi Wafer profesional ing Aljazair mesin kanthi otomatis
Kehua Professional Lini produksi Wafer kita ing pabrikan Aljazair, Penjualan produk berkualitas tinggi  pangkat paling dhuwur ing produsen panganan ChinaMesin Pembuat Wafer Otomatis Kehua ing Aljazair, Kita wis duwe luwih saka 50 paten lan wolung produk kita dirating minangka produk teknologi dhuwur lan anyar. Nestle, panganan Kraft lan HSUFUCHI ing China lan produk kita diekspor menyang luwih saka 40 negara lan wilayah ing Asia, Afrika, EU lan Amerika Utara. Kapabilitas inovasi teknis lan R&D kekuatan sing anjog ing industri foodstuff China.
Babagan awake dhewe
Dumunung ing kutha Zhaoqing, Provinsi Guangdong, China, pabrik mesin panganan Kehua minangka perusahaan sing luar biasa ing industri mesin panganan.
Kita duwe pribadi ngembangake teknis sing apik, nyedhiyakake kabutuhan desain individu lan khusus miturut tren pasar, ngasilake mesin panganan kelas siji.
Mangga aran gratis kanggo hubungi kita karo pitakonan utawa rincian
liwat Email (kehuachina@163.com) utawa nelpon kita ing +860758-2727608

Kirimake priksaan sampeyan