Професионални линии за производство на нафора во Алжир целосно автоматска машина

Професионални линии за производство на нафора во Алжир целосно автоматска машина

Kehua Professional Нашите производни линии на нафора во производителите во Алжир, нашата продажба на висококвалитетни производи  се рангира на прво место кај производителите на храна во Кина

Автоматска машина за правење нафора Кехуа во Алжир, поседуваме повеќе од 50 патенти и осум наши производи се оценети како производи со висока и нова технологија. Нашата продажба на висококвалитетни производи  се рангира на врвот кај производителите на храна во Кина за да ги продаваме нашите висококвалитетни производи на Нестле, Крафт храната и ХСУФУЧИ храната во Кина и нашите производи се извезуваат во повеќе од 40 земји и региони во Азија, Африка, ЕУ и Северна Америка. Нашата способност за технички иновации и Р&Д силата го предводат патот во кинеската прехранбена индустрија.

Испрати ПРАВЕЕ СЕГА
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Е-пошта:
kehuachina@163.com
Веб-страница:
www.kehuachina.com/
Телефон:
+86-758-2727608
Испратете го вашето барање
Детали за производот
Профил на компанијата
Сите се произведуваат од висококвалитетен материјал.

Најчесто поставувани прашања

1. Која е количината на вашата мини нарачка?
1 комплет.
2.Дали има различни јазични опции за вашиот оперативен систем?
Ние користиме PLC контролер систем, Ќе ви биде голема чест ако можете да дојдете и да ги видите нашите работилници.
3.Зошто да не одберете нас?
Имаме повеќе од 15 години искуство во областа на линијата за производство на нафора.

Предности

1.тоа е оценета како компанија со права на интелектуална сопственост и регистриран познат бренд во ГД.
2.Нашата продажба на производи со висок квалитет рангирана на прво место во кинеските производители на храна
3.национално ориентирана нова високотехнолошка компанија со својата Р&Г и ефикасност
4.нашите производи се извезуваат во повеќе од 40 земји и региони во Азија, Африка, ЕУ и Северна Америка

За Кехуа

• Основана во 2001 година и лоцирана во провинцијата ГД, индустриска копродукции за прехранбени машини ЖАО КИНГ КЕХУА, Ltd. е ново претпријатие за висока технологија ориентирана кон нацијата со својата Р&Г и ефикасност и тоа е оценета како компанија со права на интелектуална сопственост и регистриран познат бренд во ГД. Имаме квалификација за претпријатие со истражувачки центри за инженерска технологија за интелигентни храна и печење храна и систем за управување со права на интелектуална сопственост . • Имаме повеќе од 50 патенти и осум наши производи се оценети како производи со висока и нова технологија. Нашата автоматска линија за производство на нафора е оценет како еден од познатите брендови во провинцијата GD во прехранбената индустрија. Имаме успешно претстави таленти преку тим за иновации наречен ZHI HUI DUANZHOU и тим за иновации на West River во градот Жаокинг. Ние специјализирана за изработка интелигентни линии за производство на прехранбени производи вклучувајќи автоматски рамен нафора производствена линија, нерамна линија за производство на нафора и линија за производство на вафли. • Нашата продажба на висококвалитетни производи се рангираат на врвот во кинеските производители на храна за да ги продаваат нашите висококвалитетни производи на Нестле, Крафт храна и ХСУФУЧИ храна во Кина и нашите производи се извезуваат во повеќе од 40 земји и региони во Азија, Африка, ЕУ и Северна Америка. Нашата способност за технички иновации и Р&Д силата го предводат патот во кинеската прехранбена индустрија.

Основана во 2001 година и лоцирана во провинцијата ГД, индустриска копродукции за прехранбени машини ЖАО КИНГ КЕХУА, Ltd.  е  ново претпријатие за висока технологија ориентирана кон нацијата со својата Р&Г и ефикасност и тоа  е оценета како компанија со права на интелектуална сопственост и регистриран познат бренд во ГД. Имаме квалификација за претпријатие со истражувачки центри за инженерска технологија за  интелигентни  храна и печење храна и систем за управување со права на интелектуална сопственост .

Поседувавме повеќе од 50 патенти и осум наши производи се оценети како производи со висока и нова технологија. Нашата автоматска линија за производство на нафора  е оценет како еден од познатите брендови во провинцијата GD во прехранбената индустрија. Имаме успешно  претстави таленти преку тим за иновации  наречен ZHI HUI DUANZHOU и тим за иновации на West River во градот Жаокинг. Ние  специјализирана за изработка  интелигентни линии за производство на прехранбени производи вклучувајќи  автоматска рамна обланда  производствена линија, нерамна линија за производство на нафора и линија за производство на вафли.

Нашата продажба на висококвалитетни производи  се рангираат на врвот во кинеските производители на храна за да ги продаваат нашите висококвалитетни производи на  Нестле, Крафт храна и ХСУФУЧИ храна во Кина и нашите производи  се извезуваат во повеќе од 40 земји и региони во  Азија, Африка, ЕУ и Северна Америка.Нашата способност за технички иновации и Р&Д силата го предводат патот во кинеската прехранбена индустрија.


Основни информации
 • Основана година
  2001
 • Тип на бизнис
  --
 • Земја / регион
  China
 • Главна индустрија
  Машини за храна и пијалоци
 • Главни производи
  食品机械
 • Претпријатие правно лице
  容添年
 • Вкупно вработени
  --
 • Годишна излезна вредност
  --
 • Извозен пазар
  Други
 • Соработени клиенти
  --
Профил на компанијата.
• Основана во 2001 година и лоцирана во провинцијата ГД, ZHAO QING KEHUA прехранбени машини индустриски Co., Ltd, е ново високо-технолошко претпријатие ориентирана кон нацијата со своето истражување и развој и ефикасност и е оценето како компанија со права на интелектуална сопственост и регистрирана позната бренд во ГД. Имаме квалификација за претпријатие со истражувачки центри за инженерска технологија за интелигентна храна и печење храна и систем за управување со права на интелектуална сопственост.
• Имаме повеќе од 50 патенти и осум наши производи се оценети како производи со висока и нова технологија. Нашата автоматска линија за производство на нафора е оценета како еден од познатите брендови во провинцијата GD во прехранбената индустрија. Успешно воведовме таленти преку тим за иновации наречен ZHI HUI DUANZHOU и тим за иновации на West River во градот Жаокинг. Ние сме специјализирани за правење интелигентни линии за производство на прехранбени производи, вклучувајќи автоматска линија за производство на рамни нафора, линија за производство на нерамна обланда и линија за производство на вафли.
• Нашата продажба на производи со висок квалитет е рангирана на врвот кај кинеските производители на храна за да ги продаваме нашите висококвалитетни производи на Nestle, Kraft foods и HSUFUCHI храната во Кина и нашите производи се извезуваат во повеќе од 40 земји и региони во Азија, Африка, ЕУ и Северна Америка.Нашата способност за технички иновации и силата на истражување и развој се водечки во кинеската прехранбена индустрија.
Видео компанија
Сертификати
Познати заштитни знаци на сертификат за провинцијата Гуангдонг
Потврда за регистрација на трговска марка
FM сертификација
Сертификат за квалификација на приватно научно и технолошко претпријатие
Автоматска производна линија за вафли
Линија за производство на нафора
Сертификат за ISO 2019-1-31
Руски сертификат
машина за нафора Целосно автоматска машина
Ве молиме слободно контактирајте не за какви било прашања или детали
преку е-пошта (kehuachina@163.com) или јавете ни се на +860758-2727608

Испратете го вашето барање