Ne jemi themeluar për t'u ofruar klientëve tanë linjat e prodhimit të meshës e cila është e mirë në cilësi dhe shërbim pas shitjes.

Gjuhe
Produktet
LEXO MË SHUMË
Si drejtues dhe profesionist prodhues në linjat e prodhimit të meshës dhe waffles në Kinë, ne kemi zhvillim të shkëlqyer teknik personal, duke u ofruar klientëve tanë kërkesa individuale dhe të veçanta të dizajnit duke ndjekur trendin e tregut, duke prodhuar makineri të klasit të parë të produkteve ushqimore.

Aktualisht, ne kemi produktet kryesore të linjës së prodhimit të meshës (të sheshtë/i zbrazët), të plotë automatike/kursim energjie, të linjës së prodhimit të vafleve dhe të akullores etj.
Linja e prodhimit automatik të meshës me cilësi të lartë Kehua
Furra për pjekje me vaferë me cilësi të lartë Kehua Shitje me shumicë - Zhaoqing Kehua Food Machinery Industry Co. Ltd, Shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë   renditen në krye në prodhuesit e ushqimit të KinësFurra e pjekjes me vaferë ,Furra e pjekjes është makina më e rëndësishme në të gjithë linjën e prodhimit të meshës. Përdor gaz për të ngrohur pjatat e pjekjes. Ai kontrollohet automatikisht nga depozitimi i brumit në pjata derisa fletët e vaferës të dalin nga furra pasi të jenë pjekur. Fletët e vaferës piqen në mënyrë të barabartë për procedurën tjetër.
Makinë plotësisht automatike për pjekje vaferash të sheshta Kehua
Furra e pjekjes me vaferë të sheshtë ,Furra e pjekjes është makina më e rëndësishme në të gjithë linjën e prodhimit të meshës. Përdor gaz për të ngrohur pjatat e pjekjes. Ai kontrollohet automatikisht nga depozitimi i brumit në pjata derisa fletët e vaferës të dalin nga furra pasi të jenë pjekur. Fletët e vaferës piqen në mënyrë të barabartë për procedurën tjetër.
Prodhuesit profesionistë të ftohësit të fletëve të vaferës automatike Kehua
Prodhuesit automatikë të ftohësit të fletëve të vaferës Kehua Profesionale Kehua, aftësia jonë për inovacion teknik dhe R&Forca D po udhëheq rrugën në industrinë e produkteve ushqimore të Kinës.Ftohës i fletëve të vaferës, kjo makinë i ngre fletët e vaferës për të pasur një efekt ftohjeje natyrale. Kjo makinë lehtëson stresin e nxehtësisë të aplikuar në fletën e vaferës gjatë procesit të pjekjes. Nëse fletët nuk ftohen pa probleme, ato priren të thyhen edhe për një ndikim të vogël gjatë përpunimit të mëtejshëm të vaferave për shkak të stresit të nxehtësisë. Kjo makinë quhet edhe makinë për të rikthyer stresin dhe punëtorët mund të kalojnë nën këtë makinë. Gjatësia e ftohësit mund të përmirësohet sipas kërkesës së klientit.
Makinë për mbledhjen e fletëve të linjës vafere kehua
Makina për mbledhjen e fletëve, Nëse ka ndonjë problem në makinën e përhapjes së kremit ose kullën ftohëse, kjo makinë do të mbledhë vaferat e përshtatshme automatikisht pasi të marrë porosinë nga PLC dhe vaferat e mbledhura mund të ripërdoren pasi të zgjidhet problemi.
Shërbimi ynë
"Të ofrojmë produkte me cilësi të lartë të makinerive ushqimore dhe shërbime të shkëlqyera pas shitjes për klientët me sinqeritet" është parimi ynë i biznesit. Ne do të specializojmë në prodhimin e makinerive më konkurruese të produkteve ushqimore për klientin tonë.
Rast
LEXO MË SHUMË
Me kërkimin dhe zhvillimin e pavarur, futjen e teknologjisë dhe zhvillimin kooperativ, ne kemi marrë një pjesë të madhe të marketingut në linjën e prodhimit të vaferit në Kinë dhe linjën e prodhimit të vafleve dhe jemi bërë një shembull i shkëlqyer në industrinë e produkteve ushqimore. Linjat tona të prodhimit të ushqimit të automjeteve aplikohen dhe përdoren nga famë botërore kompani si Nestle dhe Karft-Nabissco. Krahas tregut vendas, linjat tona të prodhimit të meshës eksportohen edhe në tregjet jashtë shtetit si Azia, Lindja e Mesme, Afrika, Evropa, Amerika e Mesme dhe rajone të tjera.

Aktualisht, ne kemi produktet kryesore të linjës së prodhimit të meshës (të sheshtë/i zbrazët), të plotë automatike/kursim energjie, të linjës së prodhimit të vafleve dhe të akullores etj.
Linja e prodhimit të meshës dhe linja e prodhimit të vaffles dërgesë me kontejnerë për eksport
12.29 larg.Produkti është i një cilësie të besueshme pasi prodhohet dhe testohet bazuar në kërkesat e standardeve të cilësisë të njohura gjerësisht.
Linja e prodhimit të vaferës, furrës së vaflës dhe linja e prodhimit të vaferës së karamele me çokollatë e shfaqur në Moskë, Rusi
Linja e prodhimit të vaferës, furrës së vaflës dhe linja e prodhimit të vaferës së karamele me çokollatë e shfaqur në një ekspozitë në Moskë, Rusi.Produkti është bërë një përbërës thelbësor në ruajtjen dhe përmirësimin e cilësisë së jetës së njerëzve dhe maksimizimin e përdorimit të produkteve ushqimore.
Linja ruse e prodhimit të vaferave me çokollatë
Linja ruse e prodhimit të vaferave me çokollatë.Ky produkt ndizet me ndriçim 100% pothuajse menjëherë pa vonesë të ri-goditjes, gjë që mund të jetë e dobishme në errësirë ​​të plotë.
Akullore, lëvozhgë keku, furrë me guaskë vafere
Akullore, lëvozhgë keku, furrë me guaskë vafere.Ekzistojnë katër seksione të procesit të kontrollit të cilësisë. Katër seksionet janë prerja, qepja, larja dhe mbarimi, të cilat duhet të kontrollohen në bazë të disa kritereve.
Rreth Nesh
E vendosur në qytetin e bukur Zhaoqing të provincës Guangdong, Kinë, fabrika e makinerive ushqimore Kehua është një ndërmarrje e jashtëzakonshme në industrinë e makinerive të produkteve ushqimore.
Ne kemi zhvillim të shkëlqyer teknik personal, duke u ofruar klientëve tanë kërkesa individuale dhe të veçanta të projektimit duke ndjekur trendin e tregut, duke prodhuar makineri ushqimore të klasit të parë.
Ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje ose detaje
nëpërmjet e-mail(kehuachina@163.com) ose na telefononi në +860758-2727608

Dërgoni kërkesën tuaj