Ne jemi themeluar për t'u ofruar klientëve tanë linjat e prodhimit të meshës e cila është e mirë në cilësi dhe shërbim pas shitjes.
Gjuhe
Linjat profesionale të prodhimit të meshës në Algjeri makinë plotësisht automatike

Linjat profesionale të prodhimit të meshës në Algjeri makinë plotësisht automatike

Kehua Professional Linjat tona të prodhimit të meshës në prodhuesit e Algjerisë, shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë   renditen në krye në prodhuesit e ushqimit të Kinës

Makina automatike e prodhimit të meshës Kehua në Algjeri, Ne kemi zotëruar më shumë se 50 patenta dhe tetë nga produktet tona vlerësohen si produkte të teknologjisë së lartë dhe të re. Shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë zohen në krye në prodhuesit e ushqimit të Kinës në mënyrë që t'i shesim produktet tona me cilësi të lartë tek Ushqimet e Nestle, Kraft dhe ushqimet HSUFUCHI në Kinë dhe produktet tona eksportohen në më shumë se 40 vende dhe rajone në Azi, Afrikë, BE dhe Amerikën e Veriut. Aftësia jonë për inovacion teknik dhe R&Forca D po udhëheq rrugën në industrinë e produkteve ushqimore të Kinës.

Dërgoni kërkesë tani
NA KONTAKTONI
Faqja e internetit:
www.kehuachina.com/
telefon:
+86-758-2727608
Dërgoni kërkesën tuaj
detajet e produktit
Profili i Kompanisë
Të gjitha prodhohen nga materiale me cilësi të lartë.

FAQ

1.Cila është sasia e porosisë tuaj mini?
1 set.
2.A ka një shumëllojshmëri opsionesh gjuhësore për sistemin tuaj operativ?
Ne përdorim sistemin e kontrolluesit PLC, Do të jetë një nder i madh nëse mund të vini dhe të shihni punëtoritë tona.
3.Pse të na zgjidhni ne?
Ne kemi më shumë se 15 vjet eksperiencë në fushën e linjës së prodhimit të meshës.

Përparësitë

1.ajo është vlerësuar si kompani me të drejta të pronësisë intelektuale dhe markë e njohur e regjistruar në GD.
2.Shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë renditet në krye në prodhuesit e ushqimit të Kinës
3. një ndërmarrje e re e teknologjisë së lartë e orientuar drejt kombit me R&D dhe efikasiteti
4.produktet tona eksportohen në më shumë se 40 vende dhe rajone në Aziatike, Afrika, BE dhe Amerika e Veriut

Rreth Kehua

• Themeluar në 2001 dhe ndodhet në provincën GD, ZHAO QING KEHUA makineri ushqimore industriale Co., Ltd. është një ndërmarrje e re e teknologjisë së lartë e orientuar drejt kombit me R&D dhe efikasiteti dhe ai është vlerësuar si kompani me të drejta të pronësisë intelektuale dhe markë e njohur e regjistruar në GD. Ne kemi zotëruar një kualifikim të ndërmarrjes me qendrat kërkimore të teknologjisë inxhinierike rreth inteligjente ushqim dhe pjekje ushqimi dhe sistemi i menaxhimit me të drejta të pronësisë intelektuale. • Ne kemi në pronësi më shumë se 50 patenta dhe tetë nga produktet tona vlerësohen si produkte të teknologjisë së lartë dhe të re. Linja jonë automatike e prodhimit të meshës është vlerësuar si një nga markat e famshme provinciale të GD në industritë ushqimore. Ne kemi sukses prezantoi talentet përmes një ekipi inovacioni i quajtur ZHI HUI DUANZHOU dhe një ekip inovacioni i West River në qytetin Zhaoqing. ne e specializuar në bërjen linjat inteligjente të prodhimit të produkteve ushqimore duke përfshirë meshë automatike të sheshtë Linja e prodhimit, linja e prodhimit jo të sheshtë të meshës dhe linja e prodhimit të waffles. • Shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë renditemi në krye në prodhuesit e ushqimeve të Kinës në mënyrë që të shesim produktet tona me cilësi të lartë Nestle, ushqime Kraft dhe ushqime HSUFUCHI në Kinë dhe produktet tona eksportohen në më shumë se 40 vende dhe rajone në Aziatike, Afrika, BE dhe Amerika e Veriut. Aftësia jonë për inovacion teknik dhe R&Forca D po udhëheq rrugën në industrinë e produkteve ushqimore të Kinës.

Themeluar në vitin 2001 dhe ndodhet në provincën GD, ZHAO QING KEHUA makineri ushqimore industriale Co, Ltd,  është  një ndërmarrje e re e teknologjisë së lartë e orientuar drejt kombit me R&D dhe efikasiteti dhe ai  është vlerësuar si kompani me të drejta të pronësisë intelektuale dhe markë e njohur e regjistruar në GD. Ne kemi zotëruar një kualifikim të ndërmarrjes me qendrat kërkimore të teknologjisë inxhinierike rreth  inteligjente  ushqim dhe pjekje ushqimi dhe sistemi i menaxhimit me të drejta të pronësisë intelektuale.

Ne kemi në pronësi më shumë se 50 patenta dhe tetë nga produktet tona vlerësohen si produkte të teknologjisë së lartë dhe të re. Linja jonë automatike e prodhimit të meshës  është vlerësuar si një nga markat e famshme provinciale të GD në industritë ushqimore. Ne kemi sukses  prezantoi talentet përmes një ekipi inovacioni  i quajtur ZHI HUI DUANZHOU dhe një ekip inovacioni i West River në qytetin Zhaoqing. ne  e specializuar në bërjen  linjat inteligjente të prodhimit të produkteve ushqimore duke përfshirë  meshë automatike të sheshtë  Linja e prodhimit, linja e prodhimit jo të sheshtë të meshës dhe linja e prodhimit të waffles.

Shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë  renditemi në krye në prodhuesit e ushqimeve të Kinës në mënyrë që të shesim produktet tona me cilësi të lartë  Nestle, ushqime Kraft dhe ushqime HSUFUCHI në Kinë dhe produktet tona  eksportohen në më shumë se 40 vende dhe rajone në  Aziatike, Afrika, BE dhe Amerika e Veriut. Aftësia jonë për inovacion teknik dhe R&Forca D po udhëheq rrugën në industrinë e produkteve ushqimore të Kinës.


Informata themelore
 • Viti i themeluar
  2001
 • Lloji i biznesit
  --
 • Vendi / Rajoni
  China
 • Industria kryesore
  Ushqim & Pije Makineri
 • Produktet kryesore
  食品机械
 • Personi juridik i ndërmarrjes
  容添年
 • Punonjësit e përgjithshëm
  --
 • Vlera vjetore e prodhimit
  --
 • Tregu i eksportit
  Të tjerët
 • Klientët e bashkëpunuar
  --
Profili i Kompanisë
• E themeluar në vitin 2001 dhe me vendndodhje në provincën GD, ZHAO QING KEHUA makineri ushqimore industriale Co., Ltd, është një ndërmarrje e re e teknologjisë së lartë e orientuar drejt kombit me R&D dhe efikasitetin e saj dhe është vlerësuar si një kompani me të drejta të pronësisë intelektuale dhe e regjistruar e famshme markë në GD. Ne kemi zotëruar një kualifikim të ndërmarrjes me qendrat kërkimore të teknologjisë inxhinierike për ushqimin inteligjent dhe ushqimin e pjekjes dhe sistemin e menaxhimit me të drejta të pronësisë intelektuale.
• Ne kemi zotëruar më shumë se 50 patenta dhe tetë nga produktet tona janë vlerësuar si produkte të teknologjisë së lartë dhe të re. Linja jonë automatike e prodhimit të meshës është vlerësuar si një nga markat e famshme provinciale të GD në industritë ushqimore. Ne kemi prezantuar me sukses talentet përmes një ekipi inovacioni të quajtur ZHI HUI DUANZHOU dhe një ekipi inovativ të West River në qytetin Zhaoqing. Ne jemi te specializuar në krijimin e linjave inteligjente të prodhimit të produkteve ushqimore, duke përfshirë linjën automatike të prodhimit të vaferës së sheshtë, linjën e prodhimit jo të sheshtë të meshës dhe linjën e prodhimit të vaffles.
• Shitjet tona të produkteve me cilësi të lartë renditen në krye në prodhuesit e ushqimit të Kinës në mënyrë që t'i shesim produktet tona me cilësi të lartë tek Nestle, ushqime Kraft dhe ushqime HSUFUCHI në Kinë dhe produktet tona eksportohen në më shumë se 40 vende dhe rajone në Azi, Afrikë, BE dhe Amerika e Veriut. Aftësia jonë për inovacion teknik dhe fuqia K&Zh po udhëheqin rrugën në industrinë e produkteve ushqimore të Kinës.
Kompani e kompanisë
Çertifikatat
Markat e famshme të certifikatës së provincës Guangdong
Certifikata e regjistrimit të markës tregtare
Certifikimi FM
Çertifikatë kualifikimi për ndërmarrje private shkencore dhe teknologjike
Linja automatike e prodhimit për një waffle
Linja e prodhimit të meshës
Certifikata ISO 2019-1-31
Certifikata ruse
makinë vafere Makinë plotësisht automatike
Ju lutemi mos ngurroni të na kontaktoni për çdo pyetje ose detaje
nëpërmjet e-mail(kehuachina@163.com) ose na telefononi në +860758-2727608

Dërgoni kërkesën tuaj