Kami diadegkeun pikeun nyayogikeun palanggan jalur produksi wafer anu saé dina kualitas sareng jasa saatos penjualan.
Bahasa
garis produksi Wafer profésional di Aljazair mesin pinuh otomatis

garis produksi Wafer profésional di Aljazair mesin pinuh otomatis

Kehua Professional Jalur produksi Wafer kami di pabrik Aljazair, Penjualan kami produk kualitas luhur  pangkat pangluhurna di pabrik pangan Cina

Mesin Pembuat Wafer Otomatis Kehua di Aljazair, Kami parantos gaduh langkung ti 50 patén sareng dalapan produk kami dipeunteun salaku produk téknologi luhur sareng énggal. Nestle, Kadaharan Kraft sareng HSUFUCHI di Cina sareng produk urang diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah di Asia, Afrika, EU sareng Amérika Kalér. Kamampuhan inovasi téknis sareng R.&D kakuatan nuju jalan dina industri bahan pangan Cina urang.

SEND INQUIRY AYEUNA
TAROS KAMI
Telepon:
+86-758-2727608
Kirim panalungtikan anjeun
Rincian produk
Profil Perusahaan
Sadayana dihasilkeun ku bahan kualitas luhur.

FAQ

1.What kuantitas pesenan mini anjeun?
1 setél.
2.Naha aya rupa-rupa pilihan basa pikeun sistem operasi anjeun?
Kami nganggo sistem pengontrol PLC, Ieu bakal ngahargaan hébat lamun bisa datang tur tingal workshop kami.
3.Naha milih kami?
Simkuring gaduh leuwih ti 15years pangalaman dina widang garis produksi wafer.

Kaunggulan

1.éta ieu gradasi salaku parusahaan jeung hak cipta intelektual jeung didaptarkeun brand kawentar di GD.
2.Our jualan produk kualitas luhur rengking luhur di pabrik dahareun Cina urang
3. perusahaan téknologi tinggi anyar anu berorientasi bangsa sareng R&D jeung efisiensi
4. produk urang diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah di Asia, Afrika, EU jeung Amérika Kalér

Ngeunaan Kehua

• Didirikeun taun 2001 sarta ayana di propinsi GD, ZHAO QING KEHUA foodstuff mesin industri Co., Ltd, nyaeta perusahaan téknologi tinggi anyar anu berorientasi bangsa sareng R&D jeung efisiensi sarta eta ieu gradasi salaku parusahaan jeung hak cipta intelektual jeung didaptarkeun brand kawentar di GD. Kami ngagaduhan kualifikasi perusahaan sareng pusat riset téknologi rékayasa ngeunaan calakan dahareun jeung baking dahareun jeung sistem manajemen kalawan hak cipta intelektual. • Urang geus dipiboga leuwih ti 50 patén-patén jeung dalapan produk urang dipeunteun salaku luhur jeung téhnologi anyar products.Our garis produksi wafer otomatis geus gradasi salah sahiji merek kawentar propinsi GD dina industri bahan pangan. Kami geus suksés ngenalkeun bakat ngaliwatan tim inovasi disebut ZHI HUI DUANZHOU sareng tim inovasi West River di kota Zhaoqing. Urang specializes dina nyieun lini produksi pangan calakan kaasup wafer datar otomatis garis produksi, garis produksi wafer non-datar jeung garis produksi omongan. • jualan kami produk kualitas luhur pangkat luhur di pabrik dahareun Cina urang ku kituna pikeun dijual produk kualitas luhur urang ka Nestle, Kadaharan Kraft sareng Kadaharan HSUFUCHI di Cina sareng produk urang diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah di Asia, Afrika, EU jeung Amérika Kalér. Kamampuhan urang inovasi téknis jeung R&D kakuatan nuju jalan dina industri bahan pangan Cina urang.

Didirikeun taun 2001 sarta ayana di propinsi GD, ZHAO QING KEHUA foodstuff mesin industri Co., Ltd,  nyaeta  perusahaan téknologi tinggi anyar anu berorientasi bangsa sareng R&D jeung efisiensi sarta eta  ieu gradasi salaku parusahaan jeung hak cipta intelektual jeung didaptarkeun brand kawentar di GD. Kami ngagaduhan kualifikasi perusahaan sareng pusat riset téknologi rékayasa ngeunaan  calakan  dahareun jeung baking dahareun jeung sistem manajemen kalawan hak cipta intelektual.

Kami geus dipiboga leuwih ti 50 patén-patén jeung dalapan produk urang dipeunteun salaku luhur jeung téhnologi anyar products.Our garis produksi wafer otomatis  geus gradasi salah sahiji merek kawentar propinsi GD dina industri bahan pangan. Kami geus suksés  ngenalkeun bakat ngaliwatan tim inovasi  disebut ZHI HUI DUANZHOU sareng tim inovasi West River di kota Zhaoqing. Urang  specializes dina nyieun  lini produksi pangan calakan kaasup  wafer datar otomatis  garis produksi, garis produksi wafer non-datar jeung garis produksi omongan.

Penjualan kami produk kualitas luhur  pangkat luhur di pabrik dahareun Cina urang ku kituna pikeun dijual produk kualitas luhur urang ka  Nestle, Kadaharan Kraft sareng Kadaharan HSUFUCHI di Cina sareng produk urang  diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah di  Asia, Afrika, EU jeung Amérika Kalér. Kamampuhan urang inovasi téknis jeung R&D kakuatan nuju jalan dina industri bahan pangan Cina urang.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    2001
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    China
  • Industri utama
    Mesin Pangan & Minuman
  • Produk utama
    食品机械
  • ElterPrise Jalma
    容添年
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    Sanés
  • Konsumén terkét
    --
Profil Perusahaan
• Didirikeun taun 2001 sarta lokasina di propinsi GD, ZHAO QING KEHUA foodstuff mesin industri Co., Ltd, mangrupakeun bangsa-berorientasi perusahaan tinggi-tech anyar jeung R & D jeung efisiensi sarta eta gradasi salaku parusahaan jeung hak cipta intelektual jeung kadaptar kawentar. merek dina GD. Kami ngagaduhan kualifikasi perusahaan sareng pusat riset téknologi rékayasa ngeunaan katuangan calakan sareng sistem manajemén dahareun sareng manajemén kalayan hak cipta intelektual.
• Urang geus dipiboga leuwih ti 50 patén-patén jeung dalapan produk urang dipeunteun salaku luhur jeung téhnologi anyar products.Our garis produksi wafer otomatis geus gradasi salah sahiji GD propinsi merek kawentar di industri foodstuff. Kami parantos suksés ngenalkeun bakat ku tim inovasi anu disebut ZHI HUI DUANZHOU sareng tim inovasi West River di kota Zhaoqing. Kami ngahususkeun dina nyieun jalur produksi bahan pangan calakan kaasup jalur produksi wafer datar otomatis, garis produksi wafer non-datar sareng jalur produksi wafel.
• Penjualan kami produk kualitas luhur rengking luhur di pabrik dahareun Cina urang ku kituna pikeun dijual produk kualitas luhur urang ka Nestle, Kraft pangan jeung HSUFUCHI pangan di Cina jeung produk urang nu diékspor ka leuwih ti 40 nagara jeung wewengkon di Asia , Afrika , EU jeung Amérika Kalér. Kamampuhan urang ngeunaan inovasi téknis sareng kakuatan R&D nuju jalan dina industri bahan pangan Cina.
Komunikasi perusahaan
Sertifikasi
mérek dagang kawentar sertipikat propinsi guangdong
Sertipikat pendaptaran merek dagang
Sertifikasi FM
Sertipikat kualifikasi perusahaan ilmiah sareng téknologi swasta
Garis produksi otomatis pikeun wafel
Jalur produksi wafer
Sertipikat ISO 2019-1-31
Sertipikat Rusia
mesin wafer mesin pinuh otomatis
Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami kalayan patarosan atanapi detil
via Email (kehuachina@163.com) atanapi nelepon kami di +860758-2727608

Kirim panalungtikan anjeun